Сучасне життя дуже динамічне і також повне стресів. Однак навіть в таких реаліях потрібно приділяти увагу своєму раціону харчування, а також фізичній активності. Щоб отримувати всі необхідні речовини з їжі, раціон повинен бути збалансований. Але знову ж таки – через скажений ритму сучасного життя це непросто зробити.

Але вихід є. І це вихід – риба і рибні продукти.
Справа в тому, що в рибі міститься безліч вітамінів, мікро- і макроелементів, а також поліненасичені кислоти. Звичайно, ці речовини можна отримувати також з аптечних вітамінних комплексів. Можливо, це буде трохи легше. Однак вітаміни і мінерали природного походження швидше засвоюються організмом. А також приносять більше користі – і це незаперечний факт.

Перше, з чого ми почнемо, це вміст білка. Так, вся риба багата білком. І на відміну від білка, що міститься в червоному м’ясі, білок риби дуже швидко засвоюється.

Також м’ясо риби багате вітамінами. Це вітаміни групи В, а також вітаміни А, Е, D, K. А крім цього, вживаючи рибу, ми отримуємо з нього такі макроелементи. Це калій, хлор, натрій, кальцій, фосфор, магній. Також мікроелементи – йод, мідь, залізо, фтор.

Цікаво, що всі корисні речовини в рибі знаходяться в ідеальному балансі. Вживаючи рибу, ми забезпечуємо підтримку серцево-судинної і нервової систем. Також найважливішим позитивним ефектом від вживання риби (особливо морської) є наявність в ній йоду. А йод, як відомо, незамінний для здоров’я щитовидної залози.

Ми повинні дбати про свій організм, як про цілісний механізм, які дає нам сили працювати і рухатися далі. І правильне харчування – основний пункт цієї програми.